Master Class „Mare de rășină epoxidică”

PreviewImage

Pe 8 octombrie,la Studioul de Artă „Șapte Flori ale Fericirii” va avea loc Master-class "Море из эпоксидной смолы"

Marea... Cine ar refuza o săptămână de odihnă pe malul mării azurii? Vă puteți imagina că acum marea va fi mereu aproape? Faceți furori pe masa festivă, sau poate stropiți când gătiți.... Și da, acesta nu este un vis, acest lucru este foarte posibil, principalul lucru este să alegeți materialele potrivite și să aveți o dispoziție bună, iar apoi puteți crea cu ușurință o mare de rășină epoxidice!

Rășinile epoxidice sunt un sistem cu două componente care constă dintr-o rășină și un întăritor natural. Pe măsură ce cele două ingrediente sunt amestecate, începe o reacție chimică, determinând rășina lichidă să se solidifice treptat într-un plastic solid. Rezultatul este o suprafață strălucitoare, curată.

Rășina folosită pentru master class este una dintre cele mai sigure și non-toxice, inodore. Nu vă puteți teme pentru sănătatea dumneavoastră dacă sunt luate măsuri de securitate de bază. La două zile după turnarea rășinii, aceasta poate fi folosită. Rășina întărită nu emite nimic.

Este demn de remarcat faptul că picturile și obiectele de interior cu umplutură de mare epoxidică sunt una dintre cele mai populare tehnici în rândul smoleniștilor. Sub îndrumarea strictă a maestrului, toată lumea va primi marea cu o spumă albă perfectă!

Vă invităm la master class „Epoxy Sea” pe 8 octombrie la orele 11-00

069 75 77 79 Alice
Centrul str. Chişinău. Pușkin 12
Cost 480 lei

Chisinau, str. Pușkin , 12
480 Lei
+37369757779