Tarabostes Trail

PreviewImage

Ce poate fi mai distractiv decât o competiție de alergare prin locuri frumoase, cu mâncare tradițională și un pahar de vin bun la finiș? Toate de mai sus îmbinate cu multe glume și voie bună! 

Și dacă primele componente vor fi asigirate de Run Moldova și Chateau Vartely Wine. Culture and Leisure Resort, buna dispoziție ne-o vom face, venind la competiție purtând chipul nobililor daci – tarabostes. 

Cu barbă, musteți și o cușmă tradițională! Toți care vor veni mascați în așa fel vor beneficia de o supriză deosebită din partea Chateau Vartely Wine. Culture and Leisure Resort. Ceilalți sportivi, vor avea posibilitatea să se transforme în bărboși și mustăcioși pe loc, cu ajutorul unor facepainteri profesioniști.

Tarabostes Trail este o competiție cu o singură probă de sub 20 de kilometri organizată cu ocazia Zilei Naționale a Vinului, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova. 

Numărul locurilor disponibile este de 150. Înregistrarea va fi deschisă în perioada 15 – 30 septembrie 2018.

Partenerii generali ai competiției sunt operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, Zahăr Cinci Inimioare și importatorul DACIA Moldova. 

Toți sportivii prezenți la competiție, vor participa la o tombolă, cu premii, oferite de magazinul sportiv pentru cei care practică stilul activ de viață – 21K Sports, Siberian Health / Сибирское здоровье Молдова și Relaxa Aromatherapy. 

Finaliștii vor primi gadgeturi, accesorii și produse sportive din partea operatorului numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, companiei Moldtelecom, 21K Sports și Siberian Health / Сибирское здоровье Молдова. 

Participanții la eveniment sunt susținuți de Compania Franzeluța, Gourmet - Supermarket de Bon Ton, Agrodor și Nakana Motorsport Adventures.

Chișinău, str. Chișinău,