CIF Moldova IV: Conventia Internationala de Fitness

PreviewImage

Vă place fitness-ul și doriți să vă antrenați și să studiați împreună în cadrul unuia dintre cele mai tari evenimente de fitness din Moldova.

Aducem STEP si DANCE cu Tony Rapillo, FUNCTIONAL cu David Stauffer, PILATES cu Anna Glushkova, dar si un workshop exclusiv pentru ANTRENORII PERSONALI cu top prezentrul international David Stauffer, si mult asteptatul workshop de Cycling si nu altceva decât ineditul SCHWINN Cycling cu master trainer-ul, profesor cu experiență vastă in indoor cycling Andrei Penu. Dumneavoastră veţi testa cele mai noi concepte sportive, care fac înconjurul lumii la momentul actual, iar CIF Moldova știe să selecteze cele mai tari trenduri.

Nu este nevoie să fiţi instructori autorizaţi pentru a putea participa. Tot ceea ce vă trebuie sunt o atitudine pozitivă şi echipamentul de fitness.

Pentru mai multe informaţii, sunaţi la numărul de telefon indicat mai jos.

Despre CIFMoldova

Convenția a luat naştere în anul 2009, fiind unul dintre primele evenimente de educaţie în domeniul fitness-ului din Moldova. 9 ani mai târziu, CIF Moldova revine în forță cu noi idei, instructori reputaţi, traineri şi specialişti în domeniul sportului, dar și cu un parteneriat cu Școala internațională de fitness MoveOn Fitness Education.

Chișinău, bd. Iuri Gagarin, 14
-
+37368273339