PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

  Un hoț intră noaptea într-un apartament bogat. El este atât de sigur că proprietarii și-au părăsit cuibușorul pentru mult timp, încât operează printre obiectele de lux aflate în locuință fără grabă, foarte lejer, reușind chiar, pe parcurs, să se certe cu soția sa la telefon.

Locuința pe care și-a propus să o prade el o numește, cu nonșalanță și umor, "locul său de muncă". Însă iată că proprietarii apartamentului, ambii implicați în relații de amor extraconjugale, intenționează să folosească în noaptea respectivă, în secret unul față de altul, acest cuibușor de nebunii rămas gol, pentru întâlnirile lor amoroase. 

  Astfel, continuând tradiția  spectacolelor de teatru gen Incantesimo sau Pasiuni în stil italian, autorii spectacolului invită spectatorii să devină martorii și complicii celor mai incredibile situații. Acțiunea precipitată, intriga surprinzătoare, umorul spumos, ce se degajă din replicile personajelor, foarte vii și bine individualizate, le permit actorilor să joace cu cea mai mare poftă, să improvizeze, să-și demonstreze din plin măiestria, iar publicului - să se distreze la maxim! 

Durata 1h 45 min

Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
50 - 80 Lei
+37376095999 | +37369416078