10 ani de DoR cu Cristian Lupșa

PreviewImage

Cristian Lupsa, fondatorul și editorul Decât o Revistă (DoR) din România, vine la Chișinău în cadrul unei frumoase colaborări cu Oameni și Kilometri. Și pentru că nouă ne este atât de dragă de el, de revista pe care a înființat-o, dar și de voi, ne-a părut o idee frumoasă să ne dăm întâlnire cu prietenii și cititorii comuni și nu numai. 

Cristian va povesti despre o parte din lecțiile învățate în cei 10 ani de jurnalism, sustenabilitate, muncă și riscuri creative. 

Cristian Lupșa este editorul publicației Decât o Revistă (DoR) din România; organizatorul conferințelor internaționale „The Power of Storytelling” și omul care oferă oamenilor posibilitatea de a-și trăi viața mai bine, mai implicat și mai aproape de alții. 

Decât o Revistă publică povești adevărate, unelte esențiale pentru a ne transforma viețile și a ne apropia unii de alții, pentru a sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.

Numărul participanților este limitat, de aceea grăbiți-vă să vă înregistrați (prenume, nume) la eveniment răspunzând la cele 3 întrebări. 

Vă așteptăm!

Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 91a