Ziua Mediului 2019

PreviewImage

Pentru Ziua Mondială a Mediului am găsit un loc foarte frumos din Parcul Valea Morilor. 

- Cel mai verde și sălbatic spațiu va fi amenajat cu hamace, covorașe, bean bags-uri, să-l putem respira și savura împreună.

- În zona de expoziții vom vedea cum arată o mașină electrică 100% și o stație de alimentare, vom afla informații importante despre poluarea aerului și ce putem face fiecare pentru un aer mai curat, vom studia o instalație-quest despre perioada de descompunere a deșeurilor etc.

- La ateliere, vom meșteri obiecte din lut, vom confecționa pungi din pânză/plase, vom învăța despre reciclare, vom învăța să instalăm un cort turistic (...) (lista e lungă, urmăriți postările noastre).

- Mâncarea pentru picnic o puteți cumpăra direct de la târgul nostru, exclusiv din produse naturale și sănătoase.

- Vom avea și un spațiu de distracții pentru copii, dar și adulți. 

- Muzica evenimentului va fi pregătită de DJ Gonzo și va cânta de pe viniluri.  

- Iar invitații speciali ai Zilei Mondiale a Mediului vor fi formația Balkan Taksim din România. Ne-am gândit foarte mult cu ce să vă bucurăm în acest an și am decis să aducem muzică născută în munți, unde aerul e mai curat și spiritul mai liber. Am fost inspirați și de celebrul cântăreț, muzician și actor Iggy Pop, care i-a recomandat recent într-o emisiune de la BBC 6 Music. Sperăm să vă placă și vouă. 

Participarea la eveniment și ateliere sunt GRATUITE

Ziua Mondială a Mediului este organizată de un grup de inițiativă, împreună cu World Health Organization in Moldova, UNDP Moldova, proiectele finanțate de GEF Programul de Granturi Mici, Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic, EcoVisio, EcoContact.

Orice organizație/instituție/etc prietenoasă mediului, interesată să participe în organizare sau cu activități, este binevenită! Vă rugăm să ne contactați.

Chișinău, ,