Students Fashion Show

PreviewImage

Evenimentul ”Students’ Fashion Show - 2018”, care va avea loc pe 23 iunie 2018, ora 1600, este organizat de către Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Textile și Poligrafie, departamentul Design Vestimentar în parteneriat cu Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPHouse, Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill, în parteneriat și cu suportul operatorului de telefonie mobilă Moldcell, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida).

Scopul evenimentului - promovarea tinerilor designeri vestimentari, absolvenți ai UTM, promoția – 2018, oferirea posibilității mediului de afaceri să selecteze specialiști pentru încadrarea în câmpul muncii. 

În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile vestimentare ale studenților programului de studii Design Vestimentar Industrial, realizate în cadrul proiectelor de licență în anul universitar 2017/2018.

Se va desfășura concursul colecțiilor vestimentare elaborate de către absolvenți la finele căruia vor fi desemnate colecțiile favorite.

Evenimentul va fi mediatizat.

Format:
Numărul de colecții vestimentare prezentate - 19
- Juriul: designeri-profesioniști din domeniu, reprezentanții USAID, SIDA și APIUS.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru mai multe informații ne contactați la numărul de telefon!

Chișinău, str. Studenților, 9/11