Media Camp 2018

PreviewImage

Media Camp 2018 (ed. a III-a) este o tabără-curs de 5 zile, la care cei 30 de tineri participanți (15-19 ani) vor înțelege ce este educația media și care este influența informațiilor asupra oamenilor. 

Ce se va întâmpla la Media Camp?

Formatorii de la Centrul Media pentru Tineri au pregătit ateliere interactive la care veți discuta despre fotografie și video, despre fake news, despre surse media și jurnalism civic, despre social media, siguranță online și promovare pe rețele.

Cine poate participa?

Se pot înscrie tinerii din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, interesați de educație media, informare și promovare. Vor fi selectați 30 de tineri, în baza chestionarului de înscriere.

Prin confirmarea participării, tinerii selectați se obligă să manifeste responsabilitate și implicare pe toată durata taberei.

Când și cât va dura?

Media Camp se va desfășura în perioada 25-29 iunie, 2018, la Bahmut-Club, raionul Ungheni, în codrii Călărașilor.

Data-limită de înscriere este 4 iunie, 2018. După încheierea etapei de înscriere doar cei selectați vor fi contactați de către coordonatorul evenimentului.

Media Camp 2018 este un eveniment organizat de AO Centrul Media pentru Tineri. Media Camp face parte din proiectul „Consolidarea libertății de opinie în Republica Moldova”, implementat cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare din Germania.

Costurile pentru alimentarea, cazarea și instruirea sunt asigurate de către organizatori. Participanții trebuie să achite costurile pentru transport 

Formularul de înregistrare aici.

Ungheni, ,
-
+37367664465
150 Lei