SIAJ - lansare de EP si videoclip

PreviewImage

Pe 23 iunie ești invitat la concertul dedicat lansării primului EP și videoclip al trupei Siaj.

Vino să fii parte a atmosferei pe care trupa gazdă o va crea în clubul Seven, alături de invitații speciali și prietenii săi, trupa Domino și FlashBlood.

În cadrul evenimentului Siaj își va prezenta noile piese și materiale, noua formulă de echipă și noua atitudine consemnată în CV-ul trupei. Videoclipul, difuzat pentru prima oară în ziua concertului a fost regizat de Lucia Lupu si Nicu Drăgan.

Siaj, s-a lansat în 2016, Chișinău, Moldova. Bandul a cântat la mai multe festivaluri precum IarnaRock, In Da Wood, RocknIasi, dinBasarabia, Seawolves Bike Fest și alte concerte solistice în Moldova și România. Pentru a afla mai multe despre activitățile Siaj poți face click pe:

- Soundcloud
- YouTube
- Instagram

DOMINO, trupa care a urcat pe scena: Padina Fest, Peninsula, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Huet.Urban, Colors of Cluj, Recylyng Rocks și altele. Catalogat drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu, din ultima perioadă datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușește să-și surprindă publicul de fiecare dată.

FlashBlood s-a fondant în 2014, Strășeni. Au marcat scena de la Rock’n’Haret, Sun Dă-i Fest, Cronograf&Music și altele. 

Chișinău, str. București, 68
60 - 80 Lei