Escapada realității (19.02)

PreviewImage

O SEARĂ DE EMOȚII ȘI CARACTERE
Escapada realității este un spectacol neașteptat ca format, idee și execuție pentru un număr limitat de spectatori (13). Acesta va avea loc pe data de 19  februarie, la Special Actor's Studio.

Aceasta constă în observații ale obiectelor din jurul nostru - oameni (prieteni, rude, profesori), artiști (observații muzicale) și chiar personaje de desene animate.

Zeci de observații în două ore, efectuate de nouă persoane. Ceea ce interesează publicul, printre altele, este viteza cu care se schimbă personajele - când vezi un personaj pe scenă și apoi aproape imediat altul, și apoi următorul... - dar este vorba de aceeași persoană care le prezintă. Și nu un "mare" actor o face, ci nouă dintre concetățenii noștri. Iar în partea finală, se joacă o scenă în stilul teatrului absurd

Spectacolul în sine și interacțiunea dintre membrii studioului de film SAS și public se desfășoară într-un mod care este departe de a fi standard, ceea ce, fără îndoială, stârnește interesul publicului, în timp ce noi păstrăm o tăcere modestă cu privire la cafeaua pe care o turnăm publicului nostru, fără să ținem cont de lăcomie, în timpul pauzei și la finalul spectacolului, în timp ce vorbim cu publicul care a dorit să zăbovească, să discutați cu noi - nu suntem "contra", ci doar "pentru", cu atât mai mult, nu vom fi de acord cu opiniile voastre doar din respect, ci gata să le respingem sau să le aprobăm la discreția noastră, pentru că "ceaiul-cafea" de după spectacol este o continuare a spectacolului în sine, dar deja în forma strict improvizată.

Evenimentul va avea loc in limba rusa!!!

Chișinău, Ștefan cel Mare , 124
373 Lei
+37322896499