Eddie the Eagle

 Hugh Jackman și Christopher Walken în drama sportivă regizată de Dexter Fletcher. Parcela se bazează pe biografia alpinistului britanic de schi Eddie Edwards.

 Comedia „Eddie Eagle” este bazată pe povestea reală a unui atlet care a fost considerat cel mai mare ratat din istoria sportului britanic. Încă din copilărie, Eddie a avut un vis prețuit - să participe la Jocurile Olimpice.
 Întrucât băiatul iubește iarna și zăpada mai mult decât orice, a ales și sportul adecvat - săriturile de schi. O dată după timp a urcat pe munte și și-a îmbunătățit abilitățile. Salturile, de regulă, au fost incomode și s-au încheiat într-o toamnă, ceea ce a provocat întotdeauna un râs vesel din partea publicului.   Fanii în glumă îl numeau Eddie „Vulturul”. Totuși, tipul nu a fost jignit și încăpățânat a continuat să cucerească vârfurile înzăpezite. La un moment dat, Eddie și-a dat seama: pentru a obține un succes serios și pentru a ajunge cu adevărat la Jocurile Olimpice, trebuie să contactați un profesionist.
 Un fost veteran în sărituri a acceptat să-l ajute pe tip și să împărtășească câteva secrete ale acestui sport cu el. Perseverența și perseverența și-au făcut treaba, iar Eddie a ajuns la Jocurile Olimpice...

Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 Lei