Eu pierd în greutate

 O comedie veselă cu Alexandra Bortich, o actriță care a făcut un experiment fără precedent de dragul cinematografiei: mai întâi a slăbit cu 20 kg pentru rol, apoi pentru rolul în care a pierdut în greutate. 

 Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre „Eu pierd în greutate” este o comedie rusă cu adevărat nouă, nu ca alte filme. Are o prietenie și sprijin feminin reverențial, există o imagine plăcută, nu prețuitoare a unui oraș provincian rus și nu există loc pentru stereotipuri.
 Anya s-a căsătorit cu Zhenya, tipul viselor sale și era prea dornică de mâncare. Pentru Zhenya, noua afecțiune a lui Ani este de neînțeles și chiar dezgustătoare - este obsedat de un balansoar și de un stil de viață sănătos, iar aducerea prietenilor cu o fetiță plină de neplăcere devine o problemă. El o aruncă pe Anya. Lituri de lacrimi, săptămâni petrecute culcate, munți de jetoane - o fată în depresie.
 Prieteni credincioși și vesele Kolya, care s-au întâlnit la întâlnirea cu un gluton anonim și vor fi scoși de ea, se vor angaja să antreneze puterea de voință a Aninei. Drept urmare, comedia „despre cei grași” se transformă într-o dramă inteligentă despre ce dificultăți așteaptă în lupta împotriva dependențelor, cât de dificil este să te accepți pe tine și să fii un bun prieten...

Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 Lei