Graphic Design

PreviewImage

Despre curs:  PHOTOSHOP și CANVA sunt cele mai utilizate programe de editare și manipulare a imaginilor folosit de profesioniști din întreaga lume

Copiii în cadrul cursului vor dobândi competențe în cele mai noi tehnologii și își vor dezvolta, într-o maniera cu totul diferită, abilitățile și creativitatea lor.

La finalul cursului copiii vor ști să:

- folosească instrumentele de baza în Photoshop și să editeze imagini;
- creeze postere, animații simple și să facă retușuri și colaje digitale;
- creeze design pentru cărți de vizita și logo-uri.

Vârsta: 8 - 14 ani
Când: luni și miercuri de la orele 16:00 până la 18:00;
Unde: Fundația ”Youth Development for Innovation”, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”);
Link pentru înregistrare aici.

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?

- Mediu prietenos și sigur - Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
- Lucru în echipă - Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
- Monitorizarea progresului - După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
- Grupe în funcție de vârstă și abilități - Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
- Atenție la detalii - Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
- Feedback constant - Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
- Gadget-uri de ultimă generație - Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Chișinău, str. Columna, 170
600 Lei
+37378354262