Festivaluri
totă perioada
Octombrie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Ce se întâmplă
Top-10 filme cu cele mai memorabile scene de dans

Ce se întâmplă
Guz a lansat videoclipul piesei “Strig”

Ce se întâmplă
Cătălina Rusu s-a căsătorit în acest weekend

Ce se întâmplă
Tilda Swinton s-a transformat în rolul unui bărbat de 82 de ani

Ce se întâmplă
Au apărut primele reacții pentru filmul "Bad Times at the El Royale"

Aerobis Balloon Fiesta

Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald este un eveniment aviatic unic în Republica Moldova de o spectaculozitate deosebită și ne propunem ca acest eveniment să devină unul de tradiție, ce va crește în volum și valoare în fiecare an.

În anul 2018 aniversăm 10 ani de ballooning în Moldova și dorim să facem un eveniment grandios și inedit. Am ales zona Orheiului Vechi pentru zborurile de dimineață, ceea ce va oferi evenimentului splendoare și va permite accesul liber pentru vizitatori, atât din țară, cât și din străinătate. Zborurile de seara și spațiul amenajat pentru Festival va fi la Ivancea - Centrul de Instruire al S.A. Moldtelecom.

Festivalurile de baloane sunt printre cele mai fotografiate și filmate evenimente ale anului și se bucura de un succes deosebit în întreaga lume, datorită frumuseții, spectaculozității și dimensiunilor acestor aparate de zbor. Emoțiile create în urma acestor evenimente sunt de natură să trezească amintiri placute pentru o perioadă foarte mare de timp.

Brandurile implicate în acest eveniment obțin o platformă perfectă de promovare a imaginii sale, fiind asociate cu eleganță, curaj, frumusețe și spectaculozitate.

Succesul de care s-a bucurat edițiile anterioare atât în rândul echipajelor participante, cât și a spectatorilor, ne indreptățesc să credem că ediția din acest an va crește în valoare și notorietate. Ediția din anul curent va întruni circa 12 echipe din 6 țări și vom fi vizitați de peste 2000 de oameni.

Datorită prieteniei noastre cu diferiți piloți din Europa, începând cu anul 2012, în ultimul weekend al lunii mai, organizăm acest eveniment inedit și unic. La edițiile organizate până acum, am reușit să aducem nume importante ale balooningului European din România, Ucraina, Ungaria, Rusia, Republica Cehă, Olanda, Belgia și Lituania.

Personalități notorii din domeniu ne-au fost alături atunci când am reușit să organizăm o adevărată paradă a culorii pe cerul Moldovei: Hans van Hoesel – Președintele Asociației Regale de ballooning din Olanda, Machael Suchy – campionul european și național al Cehiei și Austriei, Dan Chiriac de la Aeroclubul României, Ion Istrate de la “John Balon Sky team”, Eduardas Aluzas de la “Balloon Service” din Lithuania, precum și piloții ucraineni Sergiy Skalko și Vlad Sagan.

Tradiția festivalului baloanelor cu aer cald continuă și, la Aerobis, ne asigurăm în fiecare zi ca fiecare moment pe care îl petreceți cu noi în înaltul cerului să fie plin de magie și amintiri pe viață.

Vă invităm să vă alăturați echipei noastre, în calitate de parteneri și participanți ai Festivalului “AEROBIS Balloon Fiesta” din Moldova.

Data și timpul:
NaN undefined NaN - NaN undefined NaN
Contacte:+37369600999
Ce se întâmplă
Top-10 filme cu cele mai memorabile scene de dans

Ce se întâmplă
Guz a lansat videoclipul piesei “Strig”

Ce se întâmplă
Cătălina Rusu s-a căsătorit în acest weekend