Expoziția felină "Primavara -2018"

PreviewImage

Felis Moldova vă invită să vizitați Expoziția Felină „Primavara-2018”, organizată sub egida FIFe, care este cea mai veche organizația felinologica din Europa, fondată in 1949.

La expoziție pentru titlurile BEST IN SHOW  vor concura mai mult de 200 de pisici de diferite rase și culori, aprobate de FIFe. Expoziția este organizată de Asociația Obstească „Felis Moldova”, membru național FIFe, care la ziua de azi a reunit crescători de pisici din toată Moldova: mun.Chișinau, Tiraspol, Bender, Bălți, Rîbnița, Camenca , Slobozia. Toți crescători execută cu precizie regulile și standarde FIFe. Toate felinele care participă în programul de breeding sunt vaccinate, microcipate, obțin titlurile inalte la expoziții care își dau dreptul de a continua “cariera” lor.

La expoziție vor fi prezentate și felinele înregistrate in Felis Moldova și oaspeții din România, Ucraina, Bulgaria, Italia. Dumneavoastră aveți ocazia de a vedea rasele cunoscute: Persană, Exotică, Maine Coon, British Shorthair, Siberiană, Curilian Bobtail, Bengaleza, Abysiniană, Sphynx, și cele mai preţioase şi exotice rase: Sacră de Birmania, Norvegiană de Pădure, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma și cea mai mică pisică din lume Singapura.

În cadrul expoziției va fi organizat un show specializat "Youngster-2018", în care vor participa felinele tinere în vîrstă de 4-10 luni de toate rasele participante și juriul nostru calificat va alege un reprezentant care întrunește tuturor condițiilor rasei sale, care va avea cel mai înalt nivel de pregătire pentru expoziție (grooming) și dispune de un temperamet perfect!

La expoziție vă vor bucura pisicile de diferite culori, începând cu cele clasice si cunoscute și pînă la unele culori rare: de exemplu British Shorthair argintiu si auriu, de culoarea ciocolată și scorțișoară, Maine Coon de marmură, Abysiniană de culoarea sorrel și altele.

Fiecare vizitător va putea alege pisica lui preferată cărei în sfișitul zilei de expoziție va fi înmânat premiul “Simpatia publicului” prin depunerea unui bilețel pe cușca aleasă.

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook .

Chișinău, bd. Decebal, 2
-