Peter Bence

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

Peter Bence este unul dintre cei mai străluciți pianiști ai timpului nostru și o stea a Internetului cu peste 500 de milioane de vizionări. Pianistul este înscris în Cartea Recordurilor Guinness, ca pianist recordman - 765 clape pe minut.

Peter Bence și-a început cariera la vârsta de patru ani, devenind o adevărată descoperire în lumea muzicii. La moment, Peter este un pianist remarcabil, compozitor, autor de piese și producător de muzică.

Din anul 2012, Peter a început să concerteze prin America, Canada, Europa și Asia. El scrie muzică pentru diferite posturi de televiziune, filme, teatru, scurtmetraje și documentare, precum și melodii pentru artiștii populari. Anul trecut, acesta a evoluat în 20 de țări și a deschis concertul BBC Proms din Hyde Park pentru 50.000 de invitați.

Versiunea sa iscusită la pian a celebrei piese „Bad" de Michael Jackson, combinată cu melodia „Smooth Criminal", l-a făcut faimos în întreaga lume. În primele zece zile, 13 milioane de persoane au vizionat acest videoclip pe You Tube, iar alte 200.000 de persoane l-au urmărit pe Facebook.

Peter Bence este un artist incredibil de talentat și temperamental. Acesta adună săli arhipline în întreaga lume.

Acum și Chișinăul se va putea bucura și va putea aprecia abilitățile strălucite ale acestui artist genial.

La concertul, care va avea loc pe 15 noiembrie la Teatrul de Operă și Balet, pianistul va interpreta noile sale hituri. Desigur, vor suna și cover-uri, uimitoare ca aranjament și executare, la piese de SIA, Charlie Puth, Luis Fonsi, Beatles, Michael Jackson, Queen, Star Wars, Fibonacci etc., precum și preferatul hit „Cry Me a river".

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
300-1200 Lei
+37369979921 | +37378324324