Egor Kreed

PreviewImage

Cel mai invidiat burlac rus, Egor Kreed, vine cu un super concert la Chișinău!

Unul dintre cei mai străluciți artiști ai casei de discuri Black Star, care a cucerit publicul cu hiturile "Самая Самая", "Невеста","Будильник" ș.a., vine să cucerească și inimile fanilor din Moldova cu un show fierbinte la Fanconi Rivera, în data de 2 august!

Egor Kreed se numără printre cei mai populari artiști ai showbizului rus și este câștigătorul mai multor premii muzicale de prestigiu. Și-a început cariera de la o vârstă fragedă, însă succesul la care a ajuns e de invidiat. Acest tip carismatic este numit eroul principal al viselor adolescentelor și mereu reușește să sucească mințile fanilor atât prin hiturile sale, cât și prin felul său de a fi. Concertele lui mereu sunt un adevărat experience, iar sălile sunt arhipline, lucru care demonstrează că publicul este înnebunit după el!

Mai nou, Kreed a fost și eroul princpal al cunoscutului show „Холостяк-6”, cucerind la propriu inimile fetelor și câștigând atenția burlăcițelor cochete!

Deci, dacă ești gata să fii sedus de tânărul blondin și să fredonezi hiturile de top al artistului, te așteptăm la un concert super hot unde limitile sunt la zero, iar nebunia va fi în top!

Va fi de-a dreptul fierbinte, așa că trebuie să fii acolo!

Chișinău, str. Ghidighici, 5
+37379508080
300 - 800 Lei