Concert de Gală

PreviewImage

Duminică, 25 septembrie, ora 17:00 la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" din Chișinău va avea loc tradiționalul Concert de Gală, în care vor răsuna arii celebre din operele în care a evoluat primadona Maria Bieșu de-a lungul activității sale artistice.

Raportându-se la realitățile timpului, ediția din acest an a festivalului își surprinde publicul nu doar prin intermediul repertoriului și soliștilor care evoluează în cadrul festivalului, dar și prin modalitățile de organizare și prezentare a evenimentelor. 

Astfel, pentru prima dată în istoria festivalului, Concertul de Gală al festivalului va fi prezentat în aer liber, în scuarul Operei Naționale.  

Eveniment de importanță națională, Festivalul Internațional de Operă și Balet ”Maria Bieșu” continuă tradiția inițiată de primadonă și rămâne a fi un loc de întâlnire pentru somități ale operei și baletului din lumea întreagă, dar și o reușită punere în valoare a talentelor autohtone în acest domeniu.

Atenție! Rugăm respectuos spectatorii noștri să respecte ora începerii spectacolului pentru a evita incomoditățile create în sala din cauza întârzierilor. Cei care totuși întârzie vor fi rugați să se așeze pe locurile rămase libere la balcon până la pauză de antract.

Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
+37322896499
200 - 500 Lei