Ghid practic: Cum cumpăr un bilet electronic?

12 окт 2016
5 122
1

Afisha.md a lansat vânzarea biletelor online pentru diverse evenimente. Pentru a face procesul de cumpărare mai ușor, am scris un mic ghid, care vă va ajuta să înțelegeți noua funcționalitate a site-ului.

1. Pentru a comanda un bilet electronic, trebuie să fiți înregistrat pe site-ul afisha.md sau în oricare alt site al companiei Simpals. Autentificarea pe site poate fi realizată și prin intermediul rețelelor de socializare. În acest caz, dumneavoastră veți primi un nou login, atașat la pagina din rețeaua socială. 

2. Selectați evenimentul la care doriți să cumpărați bilet.

3. După ce ați accesat butonul “Cumpăra bilet”, sistemul vă va redirecționa pe pagina de comandă a biletului la evenimentul ales. Aici puteți vedea schema sălii sau teritoriului unde se va desfășura evenimentul. 

Mișcând cursorul pe o anumită zonă de pe schema sălii sau teritoriului, veți vedea, într-o fereastră aparte, informațiile cu referire la locurile disponibile (secțiunea sălii, rândul, numărul locului și prețul locului). După ce v-ați decis cu locul pe care doriți să-l rezervați, dați-i un click. 

După ce ați verificat toate detaliile comenzii, accesați butonul “Achită”.

4. După accesarea acestui buton, veți fi redirecționat pe pagina de realizare a plății. Pe această pagină trebuie să completați toate spațiile libere indicate. Vă rugăm să completați cu atenție toate spațiile, mai ales adresa de E-mail. 5. Odată ce ați completat toate datele personale, veți fi redirecționat pe o pagină de plată securizată, în cadrul căreia trebuie să introduceți toate datele solicitate. Atenție, puteți plăti prin intermediul oricărui card bancar pe care îl dețineți.6. După finalizarea cu succes a procedurii de plată, pe poșta electronică indicată  va fi expediat biletul electronic cu toate informațiile despre eveniment, precum și cu un cod QR individual. 7. După achiziționarea biletului electronic, puteți imprima biletul sau să-l arătați pe ecranul telefonului mobil. La intrare, biletul achiziționat va fi verificat iar dumneavoastră veți fi invitat să vă ocupați locul în sală. 

Vă urăm doar cumpărături cu succes și evenimente frumoase!

1 коммент. Добавить
panda199122 14.02.2019 22:32.32 block
panda199122
panda199122
14.02.2019 22:32.32

Buna seara . Unde pot achita biletul dacă am setat prin terminal?

0
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная