Euro - 2016: Alegem localul

9 июн 2016
1 004
0



În curând începe evenimentul sportiv principal al verii - Campionatul European de Fotbal 2016. Peste câteva zile, fanii și suporterii sportului rege vor urmări meciurile și vor susţine echipele favorite. Desigur, mulţi vor viziona meciurile de acasă, dar pentru majoritatea microbiștilor, Euro-2016 este o oportunitate de a susţine echipa favorită împreună cu amicii, de a arăta emoţiile de bucurie pentru un șut trimis în poartă, de a-și exprima revoltele pentru pasele nereușite, încălcările jucătorilor sau deciziile incorecte ale arbitrilor.  

Prin urmare, majoritatea suporterilor vor viziona meciurile în baruri și pub-uri.

Afisha.md a realizat o listă cu localurile din capitală unde vor fi transmise în direct meciurile Campionatului European de Fotbal 2016.


Sectorul Centru

Beer Time PubKozlovnaSmokehouse: BBQ, Beer, CommunityTaxi Blues Café (Lev Tolstoi)Carlsberg Pena PubCactusThe York PubEli-PiliBeer TimeCityРобин ПабPub NANA Grill & BarPaprika wine pubDublin Irish PubOLD BUS GastroPubOld School PubAmsterdam PubApty's PubПесочницаBeraria ChisinauBudweiser PubDraft (31 August)Brother's PubDraft (Constantin Tănase)

Sectorul Botanica

Stella ArtoisШерлок ХолмсTaxi Blues Café (Dacia)Maximilian Pub & GrillDraft (Dacia)

Sectorul Râșcani

Gallo PubBier PlatzPivnushka A-95ВагонFlying PigDraft (Moscova)

Sectorul Buiucani

Old Riga Krogs

Sectorul Ciocana

Three Bears PubRugby House PubBeer LandDraft (Mircea Cel Bătrân)

Pe lângă aceste localuri, meciurile de fotbal vor fi transmise în direct pe un ecran imens, amplasat în scuarul Teatrului Naţional de Operă și Balet.


Suntem convinși că acest articol va ajuta microbiștii să aleagă un local potrivit, unde vor petrece minunat timpul, susținând echipa favorită!
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная